ηλεκτρολογος πατρα | ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις πατρα

ELECTRO-LAB
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ELECTRO-LAB ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΑΣ. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

αλλαγή ηλεκτρικού πίνακα

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή και σωστή αλλαγή του ηλεκτρικού σας πίνακα καθώς και επιδιόρθωση τυχόν βλάβης.

Η εργασία ανατίθεται στο 100% εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό μας τμήμα.    

Service και λειτουργία φωτοβολταϊκών

H ELECTROLAB, έχοντας σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στην συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών πανελλαδικά, παρέχει ανταγωνιστικές τιμές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απαραίτητες για την βέλτιστη λειτουργία και την μεγιστοποίηση των εσόδων με ορίζοντα 25 ετών σε επενδύσεις φωτοβολταϊκών σταθμών

Ηλεκτρολογικο Σχέδιο ΔΕΗ

Πιστοποιητικό ΔΕΗ σε ανταγωνιστική τιμή. Το πιστοποιητικό (ΔΕΗ) το εκδίδει η ΕLECTROLAB, μόλις κάνει έλεγχο της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης και βρεθούν όλα εντάξει, χρησιμοποιώντας ειδικά όργανα ελέγχου και μέτρησης. Τηλεφωνήστε μας και κανονίσετε τη συνάντηση στο ακίνητο το οποίο θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.

F.A.Q.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ-ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΕΛ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΧΑΜΗΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Call Now Buttonκαλέστε μας