ηλεκτρολογος πατρα | ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις πατρα

ELECTRO-LAB
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ELECTRO-LAB ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΑΣ. 

About

ΈΤΟς ΊΔΡΥσης 2005

H electrolab, στην Πάτρα, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παντός τύπου σε όλη την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά! Βρίσκεται πάντα δίπλα σας και ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στο κάλεσμά σας με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Αναλαμβάνουμε από την πιο απλή εγκατάσταση στο εσωτερικό κατοικιών και καταστημάτων, μέχρι και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ολόκληρων κτιρίων – πολυκατοικιών, καθώς και τη μελέτη και επίβλεψη ολόκληρης κατασκευής. Επίσης εκτελούμε με ακρίβεια πλήρες service των φωτοβολταϊκών σας.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ELECTROLAB

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η αποστολή μας

eco ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Καινοτομία σημαίνει να ενεργείς σήμερα για την προετοιμασία μιας κερδοφόρας, μακροπρόθεσμης και υπεύθυνης ανάπτυξης αύριο. Σημαίνει μακροπρόθεσμη απόδοση προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον

το όραμά μας

Όλα είναι εύκολα με το “έξυπνο” σπίτι της ELECTRO-LAB:

– Εύκολο στην εγκατάσταση: απλά αντικαθιστάτε τις συμβατικές σας πρίζες και διακόπτες χωρίς πρόσθετα μερεμέτια και καλωδίωση

– Εύκολο στη χρήση: από το κινητό
σας με τη δωρεάν εφαρμογή
Home+Control

– Εύκολο στον έλεγχο: φώτα,
θέρμανση, ρολά, όλες οι λειτουργίες
άνεσης της κατοικίας σας
‘‘υπακούουν’’ στο άγγιγμα και τη
φωνή σας, κάθε μία ξεχωριστά
ή όλες μαζί.

οι αξιες μας

Call Now Buttonκαλέστε μας